HVERDAGSLYKKE MED NESCAFÉ GULL


*sponset innlegg 

En god kopp kaffe gjør mye med stemningen. Den deilige duften, varme koppen og gode smaken. En følelse av at man kobler ut et lite øyeblikk. For meg kjennes dette ekstra godt i en ellers travel hverdag med mange gjøremål. 
Så et det da de kopper kaffe man deler med andre. Det å invitere familie eller venner på en kopp kaffe gir hverdagslykke. For meg betyr disse små stundene mye, kanskje enda en grunn til at jeg elsker kaffe så mye som jeg gjør! 

For noen uker siden var både jeg og Christoffer på et event med Nescafé hos hotel Continental. Vi fikk hilse på det fine temaet til Nescafé og ble møtt med dekket bord av deilig frukt og kjeks sammen med andre herlige mennesker. 

Vi fikk lært masse om kaffe og ble tatt tilbake i tid til når det hele startet. Så utrolig spennede og interessant. For meg var det moro å bli bevisst på de forskjellige smaker som finnes i ulike kaffe varianter. Selv er jeg mest glad i pulverkaffe og dette fikk jeg bekreftet under en smaksprøve. Vi deltok i en blindtest hvor vi smakte på 4 ulike kaffe varianter hvor Nescafé var en av dem.

Nescafé Gull har kommet med en ny pulverkaffe som sies å skulle smake like godt som traktet kaffe, med fyldig og balansert smak. 

De fleste i gruppen merket ikke forskjellen på pulver kaffe og traktet kaffe og syntes faktisk  Nescafé Gull smakte bedre enn traktet kaffe. En utrolig gøy opplevelse å faktisk skulle kjenne etter ulike smaker som nøtter, vanilje, sjokolade, frukter og mange flere.

Den nye Nescafé Gull fant fort plassen sin på kjøkkenbenken. Så utrolig lett og enkelt å lage en god kopp kaffe! 

En annen artig ting var at vi fikk en liten opplæring i Latte Art. Så utrolig kult med tips og triks som man selv kan gjøre hjemme med litt skummet melk. Så nå håper jeg Christoffer overrasker meg med en kopp kaffe på morgenkvisten med et lite hjerte i 😉 

En utrolig fin opplevelse og jeg ser allerede frem til neste kaffekopp! 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *