LONG DRESS MOOD

IMG_3235

Hi everyone!

Today has been a very productive day. I started with a nice morning with my two boys, delivered them to kindergarten, went to the gym, back home to clean the house which by the way was a real mess. Suddenly I was in the studio and ready to work 🙂

Today my sweet mother in law wanted to pick up the kids and have som quality time whit them. So I’m going to take advantage of this and run some errands, but before I do so I just wanted to share this look from yesterday with you.

This is definitely my favorite dress at the moment. I love everything about it. The fabric, color and especially its length that also gives attention to your shoes. I decided to match this dress with brown boots, red lipstick and this leopard scarf.

What do you guys think about dresses with this length?

I was wearing

Dress GinaTricot

Scarf Høyer

Purse Michael Kors

Bracelet, Earrings Marcbymarcjacobs

Boots Bianco


Hei fininger!

I dag har vært en veldig produktiv dag. Jeg startet med en rolig morgenen med mine to skatter, leverte dem i barnehagen, gikk på treningstime, for så å hjem igjen for å vaske huset som var helt bombet. Plutselig var jeg i studio og klar til å ta imot dagens kunder 🙂

I dag ville min søte svigermor hente barna i barnehagen for litt kvalitetstid med dem. Derfor tenkte jeg å benytte meg av muligheten til å gjøre unna noen ærender, men før jeg gjør det vil jeg dele gårsdagens antrekk med dere.

Dette er definitivt min favoritt kjole for øyeblikket. Jeg elsker alt med den. Stoffet, fargen og spesielt lengden som også gir oppmerksomhet til skoene dine. Jeg bestemte meg for å matche denne kjolen med brune boots, rød leppestift og dette leopard skjerfet.

Hva syntes dere om kjoler med denne lengden?

Ha en nydelig tirsdag! 🙂

IMG_3232IMG_3238 IMG_3240IMG_3239IMG_3241 IMG_3243IMG_3244IMG_3245IMG_3246IMG_3248IMG_3242

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *