TAKE CARE OF THE SKIN YOU’RE IN

IMG_3264

                                                                                                 – Sponset innlegg

En sunn og frisk hud er virkelig det ultimate når det kommer til hvordan man føler seg.  Jeg merker at dersom huden kjennes tørr og gusten ut får jeg lite motivasjon til å ville fjonge meg opp og jeg føler meg rett og slett litt sliten. Når det kommer til mote er en naturlig sunn hud den ultimate accessories.

Jeg har vært så heldig å få testet ut noen produkter til Nivea tidligere og for en stund siden kom det en ny pakke i posten med noen godbiter. Selv har jeg lang erfaring med Nivea sine produkter og jeg elsker at jeg kjenner igjen endel av duftene slik at jeg får mimret tilbake i tid. Blant disse nydelige produktene falt jeg spesielt for Nivea sin nye Creme Smooth Shower Cream. Den er beriket med dyrebart sheasmør og dufter herlig. Den kjennes silkemyk ut på kroppen og renser og pleier huden godt. Renseserviettene, deodoranten og bodylotionen er alle testet ut og falt godt i smak.

Nivea har flotte produkter som tilbys i en fin prisklasse. De fortsetter å utvikle produktene sine og kommer stadig med nye, spennende dufter og smaker. Jeg er allerede helt hekta på lipbutteren deres som kommer i flere varianter.

Hva er deres favoritt produkter fra Nivea?

Ha en nydelig dag videre 🙂

Hva jeg har brukt: 

Smoot Caring Body Lotion

Creme Smooth Shower Creme

Refreshing Cleansing Wipes

Dry comfort Deodorant


Hi everyone!

A healthy natural skin is really the ultimate when it comes to how you feel. I notice that if my skin feels dry or unhealthy I really dont feel like dressing up. So when it comes to both fashion and beauty the way you feel in your own skin is so important. I’ve been lucky to test out some products from Nivea earlier and a while ago I got a new package with some goodies. I have long experience with Nivea and their products. I just love that I recognize some of the fragrances so I can go down memory lane. From these gorgeous products I especially fall in love with Nivea’s new Creme Smooth Shower Cream. It is enriched with precious Shea butter and delicately fragranced. It feels silky smooth on the body and cleanses and nourishes the skin well.

Nivea continues to develop their products and are constantly providing new and exciting fragrances and flavors. I’m already totally hooked on lipbutter from Nivea that comes in several variants.

What is your favorite product from Nivea? 🙂

Have a good one, loves!

Love, M

DSC01846DSC01856DSC01870IMG_3263

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *