AMSTERDAM DAY 1: GREY DRESS & WHITE SNEAKERS

DSC01898

Hi and happy weekend everyone! 🙂 What an exiting couple of days it has been. Early this morning I showed up at the airport not knowing where I would end up. I have known for a couple of days that we were going on a weekend trip, but where would be a surprise. It was so strange to pack my bags not knowing the destination, but it was all worth it. Our first day in Amsterdam has been amazing. Its such a beautiful city and the people we’ve meet have been so sweet and helpful. We are living in a beautiful hotel just next to the shopping street(Oh yes)!

We’re now at our hotel room to relax, get change and in some minutes we’re heading out to eat. But before we do so I just wanted to share todays outfit with you. For walking around in a big city this sneakers are just perfect. I love that they’re so elegant on the feet and together with this dress it makes a sporty but yet classic look. I also wanted to add some color to the outfit, and went for my favorite autumnal color Burgundy.

So, what do you guys think of the look? 🙂

Love, M

I was wearing

Jacket Forever 21

Dress Nümph

Sneakers Nike

Watch Mockberg

Acccessories Marc by Marc Jacobs


Hei og god helg alle sammen! 🙂

For noen spennende dager det har vært. For en ukes tid siden ble jeg fortalt at vi skulle vekk for en helg, men til hvor fikk jeg ikke lov til å vite. For en mann jeg har! Tidlig i morges dukket jeg opp på flyplassen uten å vite hvor jeg ville ende opp. Det er faktisk utrolig rart å pakke kofferten når man ikke hvor man skal, men det var sannelig verdt det. Vår første dag i Amsterdam har vært helt utrolig. For en vakker by, Alle menneskene vi har møtt har vært så søte og hjelpsomme. Vi bor på et nydelig hotell like ved handlegaten (Den er grei)!

Vi er nå på hotellrommet for å slappe av, skifte og om noen minutter skal vi ut å spise og kose oss. Men før vi drar ut, så ville jeg bare dele dagens antrekk med dere. Når man vandrer rundt i en storby er disse joggeskoene helt perfekte. Jeg elsker at de er så elegante på føttene og sammen med denne kjolen får man en sporty, men likevel klassisk look. Jeg ville legge til litt farge til antrekket, og gikk for favoritt høstfargen burgunder.

Hva syntes dere om antrekket? 🙂

Ha en nydelig helg og kos dere masse videre denne fredagskvelden.

DSC01878DSC01883DSC01885DSC01890 (1)DSC01876DSC01891DSC01895DSC01915DSC01916DSC01917DSC01925DSC01932

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *