Søndag, sol og mannen på vei hjem

Her har vi hatt en utrolig avslappende helg, jeg og guttaboys 🙂

Mannen er på en velfortjent hyttetur med kamerater og jeg har så og si vært alene med gutta i godt over en uke da han har jobbet fra morgen til kveld. En ting skal sies: det kjennes på kroppen!

Barna har vært i seng tidligere enn noensinne. Ettersom de er i full fart fra de står opp og til hodet treffer puten, har jeg begynt på kveldsstellet kl 18.00 hver kveld. Kveldsmat, bading, tannpuss, bok og sang.

Nå som jeg har vært alene har jeg vært hakket strengere enn vanlig. Selv om de har vært ut og inn med spørsmål som “hvor lenge er det til det er morgen” “hvor mange timer må vi sove før det er morgen” og “hvor lenge er det til det er lørdag” er alle spørsmål som kommer etter leggingen.

Etter at vi kom hjem fra USA har leggingen vært en ren katastrofe. Da vi verken hadde barnehage, skole eller barnepass i USA falt vi alle i søvn samtidig på samme rom da kvelden kom. Jeg forstår godt at de gjerne ville ha fortsatt slikt 😅

Selv om leggingen tar lang tid her i hus så er det så sinnsykt deilig når man etterpå kan benke seg foran skjermen med bena høyt opp!

I går begynte jeg å se på Netflix-serien YOU. Noen som har sett den? Den virker helt sinnsykt bra!

Skal innrømme det skal bli veldig godt å få mannen hjem i kveld. Så får vi holde de gode leggerutinene jeg har skapt den siste uken! 😉

Nå skal vi ut på en liten tur i sola. Så deilig at været her på Sørlandet endelig har roet seg litt. Dette snøkaoset har jo vært helt ut av kontroll!

God søndag alle sammen!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *