Oslo, alenetid og snart en erfaring rikere

Annonse Frogner House

God morgen og Hei Oslo,

I går kveld tok jeg siste fly fra Kristiansand til hovedstaden. Her skal jeg være til i morgen formiddag og har en spennende dag i vente. Jeg skal gjøre noe jeg aldri har gjort før. Jeg både gleder og gruer meg. Men mest av alt er jeg klar for å utfordre meg selv. Jeg tror det er viktig å trø ut av komfortsonen. Man vet aldri hva som skjuler seg bak neste dør.

Etter å ha trasket rundt i snøen var det utrolig deilig å komme inn i en varm og lys leilighet. Vi har ved ulike anledninger bodd på Frogner House Apartments. Lekre, hjemmekoselige og flotte leiligheter som ligger sentralt i Oslo.

Jeg rigget meg med noe snacks og Netflix. Så deilig med litt alenetid før det var natta.

Nå nyter jeg kaffekoppen og hører på albumet “morgenkaffe” fra Spotify. Jeg skal møte skjønne Camilla på lunsj før vi skal videre til et spennende event hvor vi begge er med i panelet for å snakke om Influencer Marketing.

Det er virkelig magisk med litt alenetid uten mann og barn. Jeg har tidligere ikke likt å være alene. Jeg har fort kjedet meg og blitt rastløs. Nå kjenner jeg at jeg får en fullstendig ro og bare koser meg i eget selskap. Kanskje jeg har blitt skikkelig voksen? Eller så trengte jeg kanskje denne avkoblingen nå etter en uke alene med barna. Ikke vet jeg, men jeg nyter! 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *