Netflix & chill, hva visste vel jeg..

Hei venner.

Altså, har du sett et større smil? Dagen i går var alle mulige ting på en og samme gang. Den startet med at jeg våknet opp til en del meldinger på Instagram som fikk meg til å fryse.

Jeg er mamma til tre små, gift med Christoffer og skal på alenetur til Oslo med jobb. Jeg rigger meg til i en deilig leilighet med ost og kjeks og skal få sett på favorittserien på Netflix. Skikkelig avslappende kveld. Jeg finner “giften”Netflix & chill på Instagram og legger ut story hvor jeg sier “jeg tenker bare Netflix & chill”.

Jeg aner fred og ingen fare. Våkner opp etter en god natts søvn og får vite at det nærmest er allmenn viten at Netflix & Chill betyr noe helt annet enn å se på Netflix.

Jeg tror aldri jeg har vært så flau i hele mitt liv. Etter råd fra søte følgere måtte jeg inn å google og angsten kom. Det er farlig med disse ord og utrykk altså. Enda skumlere er det å bli såpass gammel at slengen man legger til for å virke litt kul, viser seg å være ganske så dristig.

Dette ble historien som brakk isen på gårsdagens event. Hvorfor ikke bare dele det flaueste man har gjort på sosiale medier? I går var både jeg, Camilla og Tobias med i panelet sammen med Elisabeth (btw verdens beste og fineste person) for å snakke om Influencer Marketing.

Jeg var utrolig nervøs fra starten, men ettersom alle på scenen pratet så godt sammen ble det god stemning og hvilepuls. Jeg syntes det er utrolig fascinerende hvor mye som har skjedd innenfor sosiale medier på så kort tid. På denne konferansen var det en hel haug å lære om både Snapchat, Instagram og Facebook. Da med tanke på hvordan man kan markedsføre seg selv på sosiale medier. Det hele i regi av M51.

Etter at vi var ferdig, klarte jeg ikke å finne roen ang dette med Netflix & chill. Jeg hadde min egen teori om at det kun er de unge som vet hva utrykket betyr, så derfor fant jeg en eldre mann som var sammen med fruen for å spørre hva de assosierte med Netflix & Chill.

De tenkte nøyaktig det samme som meg: At man setter seg godt til rette og slapper av med Netflix.

3 Comments

 1. Haha, skjønner angsten 😉 tenkte på det da jeg så storyen, men skjønte jo hva du mente 🙂

  1. Monica Nyhus

   Hahaha altså. Jeg døde!! 😂😱 off!

  2. Monica Nyhus

   Godt du skjønte hva jeg mente. ❤️🙏😀😅

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *