10 ting dere ikke visste om meg

Idag tenkte jeg å ta dere på en liten reise. 10 ting dere ikke vet om meg. Fra små hemmeligheter til fun facts og flaue hendelser.

1. Jeg er utdannet markedsfører fra BI og sertifisert negldesigner og makeup artist. To veldig forskjellige verdener

2. Da vi skulle ha dåp for mellomste gutten vår var alle de jeg ønsket å bestille kake fra fullbooket. Jeg tok saken i egne hender, brukte YouTube for alt det var verdt og handlet kakeutstyr for 4000 kr. Ble superfornøyd med kaken og tok faktisk litt bestillinger i etterkant. Her kan dere se min første ordentlige dekorerte kake. Jeg øvde litt i forkant altså 😉

3. Sang er min store lidenskap. Fra jeg var bare 6 år gammel har jeg sunget i ulike tilstelninger sammen med pappaen min. Jeg har også spilt inn en låt i studio hos David Eriksen. Jeg elsker å synge og har hatt små konserter i Kristiansand. Sang er virkelig noe jeg ønsker å gjøre mer av i tiden fremover.

4. Jeg har blitt invitert på Bryan Adams konsert av Bryan selv med VIP billetter til meg og en venninne. Tidenes snilleste person. Vi var på Odderøya her i Kristiansand og snakket sammen lenge. Litt starstruck kan du si 😉

5. Jeg kom som topp 5 i Frøken Norge som 18 åring. Et av mine morsomste oppdrag som modell må ha vært fotoshooten for et hotell i Fillipinene. Et land jeg virkelig vil besøke igjen.

6. Vi har spilt inn en pilot i Hollywood hele familien. Mer om dette får dere se senere 😉 Stay Tuned!

7. Jeg er en skikkelig rotekopp. Ikke la deg lure av mine sosiale medier. Her er det rotete 80% av tiden og jeg klarer fint å legge meg selv om huset står på hodet.

8. Jeg er egentlig helt mørkebrun i håret mitt, men har siden 2009 hatt lyst hår. Under ser dere min naturlige hårfarge 😉

9. Jeg elsker mennesker. Altså dette høres kanskje veldig klisje ut, men det fineste jeg vet er relasjonen til andre mennesker. Jeg koser meg mens jeg snakker med ukjente og sikkert derfor jeg elsker å reise også!

10. Jeg klarer ikke å være alene. Dette er faktisk noe jeg må jobbe med. Det å trives i eget selskap og klare å senke skuldrene. Min store drøm hadde vært å bo i et gigantisk hus med hele familien. Jeg er utrolig familiekjær og jo flere mennesker rundt meg jo bedre! Kaos = glede! 

10 ting dere ikke visste om meg? Håper dette var moro å lese!

10 Comments

 1. Såå utrolig fin naturlig hårfarge du har 😍😍 Du må gå for en slik brunfarge igjen en gang altså ❤️
  Den kaka du lagde så utrolig fin ut! Såå flink du er ❤️

  1. Monica Nyhus

   Åå så koselig å høre ❤️ Så lenge siden jeg har vært mørk i håret, men gøy å høre du syns det var fint 😘 Ha en nydelig dag ❤️

 2. Du er god! Heldige meg😊

  1. Monica Nyhus

   Du er god 😘😘

 3. Så sykt gøy å lese! Du er nydelig 😍

  1. Monica Nyhus

   Åå tusen takk. Så hyggelig å høre ❤️

 4. Utrolig gøy og lese😅❤️ Jeg er helt lik med det å være selskapssyk, dårlig uvane! 😂 men samtidig veldig koselig og alltid være sammen 😻

  1. Monica Nyhus

   Så skjønn du er! Ja det er innmari godt å ha mennesker rundt seg. Kjeder livet av meg hvis ikke 😂

 5. Dorothe 😍

  Så gøy å lese om deg og lære å kjenne deg mer,du er så fantastisk snill med alle og det må du fortsette 😍

  1. Monica Nyhus

   Så koselig å høre ❤️❤️

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *