Flytte til Oslo?!

Denne uken peker nesen mot Oslo ved to anledninger. I løpet av det siste året har vi blitt skikkelig kjent med hovedstaden vår og jeg må si vi begge stortrives når vi besøker byen. Noe jeg aldri hadde trodd for 5 år siden. Det er det som er så fint med livet. Du vet aldri helt hva som skjer i fremtiden og ofte så overrasker en seg selv.

Det skjer mye i Oslo om dagene og ofte tenker jeg hvor mye enklere alt hadde vært dersom vi bodde nærmere hovedstaden. Vi har møtt så mange fine folk og jeg kjenner at jeg gleder meg til hver eneste Oslotur.

Denne uken startet ganske rolig og får en ganske busy avslutning.

Torsdag: Frem og tilbake Oslo for møter og nye samarbeid.

Fredag: Kontorarbeid og gjøre ferdig to jobber. Barnebursdag på ettermiddagen.

Lørdag: På spennende konsulentoppdrag hele formiddagen i sentrum. Kl 14.30 kjører meg og mannen til Oslo.

Søndag – Mandag: UI Kickoff! Vi gleder oss stort. Det blir nok vanskelig å toppe fjorårets suksess!

Så ja, plutselig har vi en liten drøm om å kanskje bo en periode i Oslo. Jeg har jo min kjære lillebror og forloveden også boende der. Meg og min lillebror har alltid vært veldig nære. Samtalene med han er bare de beste og jeg tror det hadde vært fantastisk å få sett hverandre mer. Samtidig som gutta elsker onkel og tante. Jeg ser at de virkelig setter pris på å være rundt nevøene sine og det gir meg verdens beste følelse.

Altså, nå har vi ikke gjort opp noen mening om det ene eller det andre, men vi leker litt med tanken om Oslo. Det er vel som alt annet i livet. Det skader aldri å prøve! Eller hva? 😉

2 Comments

  1. Så spennende! 👏🏽 Kan være en god ide det altså 😍😍

    1. Monica Nyhus

      Ja det blir sikkert ikke med det første, men alltid gøy med noe nytt om det skulle passe en gang i fremtiden 😘❤️

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *