Dette er jeg takknemlig for

Takk for navnet mitt, mamma. Jeg har vært mamma i over 6 år og denne setningen har jeg aldri hørt tidligere. En setning som ikke bare fikk meg til å bli utrolig rørt, men som også gjorde at jeg ble så stolt av eldstegutten min. At han selv hadde resonnert seg fram til at dette var noe han ville takke for syntes jeg var så utrolig fint. De minste fikk se min reaksjon og plutselig hadde jeg tre små gutter som takket for hvert sitt navn 😍

Smelt!

Nå om dagene kjenner jeg meg ekstra takknemlig for nye mennesker i livet mitt. Solstråler som virkelig løfter andre rundt seg opp og frem. Jeg står i full beundring! Jeg er takknemlig for familien min. Som alltid stiller opp hva enn det måtte være. Jeg er takknemlig for solen som oftere titter frem. Jeg kjenner en deilig følelse av vår og lysere dager i vente. Jeg er takknemlig for at jeg er frisk og sunn. At jeg kan nyte av det gode livet og ikke minst menneskene rundt meg. Til syvende og sist er de jeg er mest takknemlig for ❤️

Akkurat nå sitter jeg på UI kontoret i Oslo, klar for å gripe fatt i en innholdsrik dag! Selv om jeg elsker gutta mine over alt på denne jord er det himmelen å sette seg på flyet helt alene og bare nyte en kopp kaffe. En mulighet for å hente seg litt inn er alltid godt!

Nå skal jeg straks i noen møter og blant annet treffe to nydelige jenter som jeg har snakket masse med over Instagram i løpet av de to siste årene. Jeg tror jeg kommer til å klemme de i stykker begge to! 😍

Ha en nydelig dag fininger, så sees vi litt senere.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *