Er jeg i en overfladisk bransje?

Hei skjønne.

Jeg skal ærlig innrømme at blogg-bransjen har overrasket meg veldig. Jeg har tidligere vært på eventer hvor de fleste ser ut til å bare bry seg om sitt eget. Det har vært unaturlig å begynne en samtale da så lite som et smil eller et blikk kommer din vei. Da er det fort gjort at man danner et bilde av hvordan noen er uten å kjenne de.

Så før gårsdagens event var jeg veldig spent. Heldigvis traff jeg Malin og Sara som jeg har snakket med i over 2 år på Instagram. 2 jenter som jeg er blitt så utrolig glad i. For en karisma på disse to jentene! Det var utrolig godt å kunne gå inn på eventet sammen. Vi hadde deilig lunsj på Christiania og fikk et lite foredrag som sa litt om veksten innenfor Influencer marketing. Noe jeg syntes er så utrolig interessant. Eventet ble arrangert av Nine Agency. Endelig fikk jeg hilse på de flotte jentene som jeg har skrevet med over mail i en lengre periode. Det blir en helt annen kommunikasjon med en gang man får satt et ansikt på de man skriver med. Flinke jenter som ser viktigheten av relasjonsbygging!

Jeg har nå forstått at grunnen til at jeg kanskje tidligere har hatt vanskelig for å snakke med bloggere er kanskje fordi jeg selv har vært usikker. For i går følte jeg meg både trygg og selvsikker. Hilste på de rundt meg og stilte spørsmål. Det var god stemning hele tiden og jeg storkoste meg fra begynnelse til slutt.

Min konklusjon er den at jeg tror ansvaret ligger hos en selv. Det å tørre å si hei og smile. De fleste er veldig hyggelige mennesker, blogger eller ei 😉

Her kommer bilder fra eventet <3

Bilder fra flinke @ronjaslar ✨

2 Comments

  1. Hei! Får ikke opp innleggene dine i bloglovin. Er der jeg følger alle bloggene.

    1. Monica Nyhus

      Hei Monika. Dette skal jeg undersøke <3 Takk som sier ifra <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *