Kick off og UI Awards

Reklame Vestlia Resort Foto: Sigve Ferstad

I går kveld kom vi hjem etter en 6 timers kjøretur fra Geilo til Kristiansand. Jeg må starte med å si at den lange kjøreturen var så verdt det! Jeg hadde det så utrolig gøy fra begynnelse til slutt..

Meg og Christoffer kjørte inn til Geilo dagen før Kick off. Jeg er så takknemlig for at vi hadde muligheten til å gjøre det slik. Planen var egentlig å ta bussen kl 07.00 fra Oslo med felles buss til Geilo. Selv om vi kanskje gikk glipp av litt god stemning var det helt magisk å ha muligheten til å sove til halv 10. Til frokost var det egg, Bacon og appelsinjuice. Som er og forblir nok en livslang frokost favoritt. 😉

Kl 12 kom bussen med smilende folk fra United Influencers og det var oppmøte med deilig lunsj og foredrag. Jeg ble så utrolig inspirert underveis. To dyktige foredragsholdere fra Ergo Credo. Latteren hang løst i lufta, vi ble utfordret til å kjenne på frykten av å prestere. Etter foredraget satt jeg igjen med en følelse av å ha mer tro på meg selv. Et foredrag som tok for seg mange viktige temaer som selvbilde, frykt og hvordan vi kan jobbe for å bli den beste versjonen av oss selv. Inspirerende? JA!

Etterpå var det tid for 5 kamp ute i snøen. Vi ble delt opp i 10 lag og hadde tidenes konkurranse. Gøyere blir det ikke! Plutselig tuslet jeg rundt der i vinterdressen og lekte som om at jeg var 10 år igjen!

Etter at konkurranseinstinktet fikk komme på overflaten fikk vi en time fri. Her ble det litt jobb for meg og Chris så jeg fikk nesten ikke tid til å kle meg før vi måtte skynde oss ned til middag og UI-Awards.

Det var så vakkert stelt i stand med matchende farger, ballonger og glitter og glam. Selveste Petter Pilgaard var konferansier og for en fantastisk person. Vi fikk snakket en del før festen og jeg blir så glad inni meg når jeg ser hvor jordnær og fin personlighet denne mannen har. Han lagde god stemning og delte ut prisene på en så fin og morsom måte.

Selv ble jeg overrasket og rørt av å bli nominerte til to priser. Årets rollemodell og Årets innholdsskaper. Det er intet annet enn en stor ære å bli nominerte til så fine priser. Jeg er så takknemlig for å være en del av en så fin gjeng med fantastisk flinke mennesker.

Kvelden fortsatte med live musikk og skikkelig god stemning. Det ble sent i seng og kjøreturen hjem i går formiddag var ikke like fin som kjøreturen til 😉

Til de som har spurt på IG story så hadde jeg en kjole fra @hoyersorlandssenteret, en skikkelig fin vårnyhet for anledningen <3

4 Comments

 1. Så utrolig mange fine bilder! Ser ut som dere har storkost dere😍
  Elsker kjolen du har på deg fra festen🌼

  1. Monica Nyhus

   Så koselig, Caroline. Tusen takk ❤️❤️

 2. Så ekstremt gøy det så ut! Så flink og nydelig du er Monica! 😍😍😍

  1. Monica Nyhus

   Åå så koselig å høre ❤️ Tusen takk, Lisa ❤️

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *