Family Matching in Junkyard

Inneholder annonselenker.

Hei skjønne dere.

Idag er første treningsøkten unnagjort. Det er faktisk et år siden sist jeg trente skikkelig. Jeg husker så godt hvor flink jeg var før vi dro til USA. Jeg trente regelmessig 2-3 ganger i uka. Det er ingen tvil om at man får mer overskudd når man trener. Så nå er det virkelig andre boller og jeg gleder meg til å få treningen tilbake i hverdagen. Når jeg ser på disse gutta her så ønsker jeg enda sterkere å være i god form.

Idag tenkte jeg å tipse dere om junkyard hvor dere finner utrolig masse fint, som blant annet de styles vi har på oss over. De av dere som kjenner meg nå vet jo at jeg elsker å matche hele familien. Hva er vel bedre enn å matche i behagelige joggedresser?

Antrekket til Chris finner du her:

Bukse Adidas

Zip crew genser

Nike Air 

Barnesett Adidas Superstar finner du her. Dette må jo være den søteste joggedressen og er heller ikke gal i pris når man sammenligner med priser i butikk.

Lenker til antrekket mitt finner du her:

Adidas Originals flared

Hoodie Adidas cropped 

Nike Air 

Bare å stille spørsmål hvis dere lurer på størrelser eller annet. <3

Nå skal jeg møte skjønneste Anne Reni, og det er noe jeg gleder meg skikkelig til! Ha en fin kveld alle sammen!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *