PARTRENING! HVEM KLARTE FLEST SITUPS?

Nu kjør vi!!

Hei mandag! Tenk at vi endelig er skikkelig igang. Kanskje dette kan bli en fast start på uken. Mandag + trening har aldri klinget godt i mine ører. Men nå kjenner jeg at jeg er super gira! Hvem er jeg?

Jeg tror denne enorme entusiasmen må ha noe med min treningspartner å gjøre. Tenk at vi skal bli enda mer klisje? Ikke bare jobber vi sammen, men nå skal vi begynne å trene sammen?

JA, hvorfor ikke? Vi har lenge hatt lyst til å begynne å trene begge to, men det har aldri latt seg gjøre sånn skikkelig. Tiden har ikke strekt til og ofte har det kun vært den ene som har fått unna en økt, og det blir jo ingen god stemning av det!

Idag har vi kickstartet uken med partrening og sammen ble vi trent av flinkeste @elisabethsletten. Vi hadde en effektiv time med en beintøff økt. Med full fokus på styrke! Vi startet med markløft og knebøy med 12 repetisjoner og 3 sett. Så over på par intervall-trening. Knebøy med ball, pull-ups og push-ups med highfive! Her hadde vi 5 serier. Blytungt! Vi avsluttet med partner pull og situps. Hvor jeg faktisk klarte flest! Godt med litt konkurranse mens man holder på så man får opp motivasjonen litt 😉

Dette er første gang på 9 år at meg og Chris går inn for å trene sammen. Målet om en sunnere og bedre livsstil starter med at vi sammen tar tak. Jeg er veldig glad for at jeg har Chris som kan dra meg ut døra. For det skjer jo altfor sjeldent at jeg klarer å summe meg avgårde på trening på eget initiativ. Med tanke på en hektisk hverdag og tre små er det genialt at vi kan trene samtidig. Planen er å trene om morgenen/formiddagen. Slik at vi får mest mulig familietid.

Nå er det ingen unnskyldninger og jeg gleder meg til å se vår felles utvikling. Kanskje kan dette fungere litt som parterapi også? De dagene man er litt små irritert på hverandre får vi gi det lille ekstra på trening. Det vil garantert løsne litt på stemningen 😉

Her har kvelden senket seg og vi venter besøk av favoritt-paret. Sushi og nye prosjekter venter. Dette er to mennesker man blir så inderlig inspirert og motivert av. Hvor praten bare flyter godt og man føler seg fulladet med energi og en ny giv etterpå. Det finnes ikke noe bedre!

Ha en nydelig kveld fininger, så sees vi i morgen <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *