Dårlige dager og min innrømmelse til dere

Idag har jeg en av disse dagene. Dårlige dager som de defineres som. Hvor man kjenner seg tappet for energi. Dårlige dager som tar seg retten til å snike seg inn i en ellers fin uke. Det er ikke alltid lett å se grunnen til at man er lei seg, energiløs og slapp. Selv har jeg fort for å hoppe ned i tankefella på slike dager. Jeg begynner å analysere mitt eget humør og havner fort tilbake i gamle konflikter. Noe som sjeldent bidrar til noe positivt.

Det er vanlig med dårlige dager

Det er ingen som er glade hele tiden. Alle har dårlige dager. Noen ser grunner til det, andre kan ikke se hva som har utløst det. Idag aner jeg ikke hvorfor jeg har en slik dag, men en ting er sikkert, det hjelper å lufte tankene. Dårlige dager kommer ofte snikende. Jeg tror at hvis man ignorerer disse dagene så vil det bare bli flere av dem og til slutt havner man i en ond sirkel. Kanskje kroppen sender signaler om at noe må skje. At man trenger å prate, endre fokus eller til og med ta grep i livet sitt.

Så hva er underliggende hos meg som jeg ønsker å dele med dere idag? Jeg har sittet i sofaen hele formiddagen og stirret ut i pøsregnet. Været har absolutt ikke vært en ytre faktor som har vært til noe hjelp i dag.  Jeg kjenner meg fort veldig oppgitt og lei meg på slike dager. Tappet for energi og positiviteten er ikke der jeg ønsker. Idag endret jeg fokus og begynte å tenke på hvordan jeg kunne snu dagen om til noe positivt som kanskje noen av dere kan finne inspirasjon i.

Først og fremst vil jeg begynne med å si dette:

Takk for at dere finnes. Jeg har aldri sagt det, men dere har vært den største trøsten jeg noensinne kunne ønsket meg. Den varmen og kjærligheten jeg daglig får via mine sosiale medier har hjulpet meg gjennom livets tøffeste perioder. Perioder som absolutt ikke har vært synlige på sosiale medier, men som har vært til å både ta og føle på. Jeg kan ikke engang forestille meg hvordan ting hadde vært uten dere. Når jeg har savnet trøst fra de rundt meg har dere vært der å løftet meg opp. Derfor er jeg evig takknemlig.

Selv har jeg valgt å dele det fine med livet på mine sosiale medier, men har den siste tiden også våget å være mer personlig. Det må være det beste valget jeg har tatt. Selv om jeg ikke deler veldig personlige ting, så deler jeg mine personlige meninger om livet.

Disse dårlige dagene har en tendens til å ødelegge mye og det kjipe er jo følelsen de gir. Jeg har prøvd å tenke mye rundt hvordan man kan snu en dårlig dag. Jeg legger meg ikke veldig opp i hvorfor de kommer, men heller hva jeg kan gjøre når de bryter inn i livet.

Jeg tror på den enorme muligheten du har til å påvirke din egen tenkning, som igjen gjør noe med hvordan du forholder deg til en dårlig dag – eller dager. Det er absolutt ikke enkelt, men ved å ta noen små grep så kan man kanskje gjøre en dårlig dag litt bedre.

Så idag skal jeg gjøre som så:

<3 Poste dette innlegget

<3 Fylle opp et varmt bad

<3 Høre på Tracy Chapman

<3 Hoppe i joggetøyet

<3 Innta sofaen, tullet inn i pledd med de beste jeg vet om: gutta mine

Processed with VSCO with a6 preset

4 Comments

 1. Marielle Tomine

  Du er helt fantastisk, Monica. <3

  1. Monica Nyhus

   Åå så god du er ❤️ Det varmer ❤️

 2. Caroline

  For et nydelig innlegg!! Du er god, vennen ❤️❤️

  1. Monica Nyhus

   Så hyggelig å høre ❤️ Du er god ❤️

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *