MINE 5 BESTE TIPS FOR Å LYKKES PÅ INSTAGRAM!

Det er utrolig mange som er nysgjerrige på hvordan man kan lykkes på Instagram og ofte får jeg spørsmål rundt dette teamet. Derfor tenkte jeg idag å komme med mine 5 beste tips for å lykkes på Instagram. Veldig mye i livet handler om å finne riktig verktøy, en oppskrift eller en strategisk plan.

Jeg har nå hatt sosiale medier som min fulltidsjobb i godt over 1 år og jeg mener selv jeg har ramlet inn i drømmejobben. Jeg elsker jobben min. Selv om det er hardt arbeid så storkoser jeg meg! Det har også vært målet hele tiden, få jobbe med noe som gir meg glede. Vi lever i en tid hvor vi har muligheten til å styre hverdagen selv. Spørsmål som: “Hva brenner du for”, “hva er ditt utrykk” og “hva er drømmejobben?” får lov til å ta mer plass og det syns jeg er helt magisk! Ved å bruke sosiale medier kan du idag nå ut med ditt eget produkt eller rett og slett bli en influenser som igjen anbefaler favoritt produkter og blir en såkalt påvirker.

Sosiale medier har gitt meg mer tid sammen med familien. Det er nydelig å styre sin egen arbeidsdag og ikke minst: ta jobben med overalt! Vi hadde aldri hatt muligheten til å reise så mye hvis ikke det var for sosiale medier, og for det er jeg evig takknemlig <3

Det aller viktigste når du starter med sosiale medier er at du viser det du liker. Dette vil bli din arena. Hvem er du og hva vil du nå ut med? Inspirasjon er nok det aller viktigste begrepet på Instagram. Det å inspirere følgerne med fine bilder eller captions. Det er også smart at du spiller på to ting. På den måten når du ut til en større målgruppe og det vil bli lettere å poste jevnlig. For eksempel familie og mote, interiør og mote, mote og skjønnhet eller reise og livsstil osv.

Så med det sagt, vil jeg nå komme med mine 5 beste Instagram-tips.

1. HA KONTROLL PÅ FEEDEN DIN

Fra starten er feeden enormt viktig. Dette blir førsteinntrykket ditt. Det kan være en ide å redigere bildene i samme stil, slik at du får en fin flyt. Dette gjør at det er behagelig for nye følgere å titte gjennom profilen din og de vil få en liten dose med inspirasjon som gjør at man trykker på følger knappen. Hvis du lurer på hvordan du kan redigere bildene dine kan du lese innlegget mitt om det HER.

2. INSTAGRAM STORIES

IG-stories må være det aller gøyeste med hele Instagram. La følgerne dine bli kjent med deg! Jeg elsker å komme tettere på de jeg følger. Her kan du skape inspirerende innhold samtidig som du får en plass hvor du kan uttrykke deg på en helt annen måte enn gjennom poster. Folk elsker også å komme bak fasaden. Vi følger en konto hvis den vekker interesse. Vi forblir pga personlighet! Så tør å by på deg selv!

3. ENGASJER DEG

Sosiale medier handler om å gi og ta. Se og bli sett. Alle syntes det er hyggelig med fine ord og kommentarer. Vær engasjert hos andre kontoer og spesielt hos følgerne dine. Hvis du får en hyggelig kommentar, ta turen innom profilen til brukeren og gi et kompliment tilbake! Tro meg, de vil sette så stor pris på det. Kommenter og lik andres bilder. Følg kontoer som inspirerer deg. Del de gjerne på IG-stories. Dette må være det beste med hele Instagram. Relasjonen man får til følgerne sine. Nye bekjentskap og nye opplevelser.

4.  FÅ FØLGERENE DINE TIL Å FØLE NOE

Tenk utenfra og inn. Hva tror du følgerne dine vil se? Hva kan inspirere de? Kanskje har du blitt spurt om enkelte spørsmål opp i gjennom tiden som kan skape godt innhold. Skap innhold som vekker følelser. Det kan være alt fra å skape et stemningsfylt interiørbilde. Jeg har så ofte ønsket å bare stupe inn i en annens person stue fordi det ser så innmari koselig ut. En annen ide kan være å vise familieglede. En god klem, latter, smil. Stemningsfylte bilder er alltid de beste!

5. IKKE TA VEKK FOKUS FRA BILDET

Når du har klart å skape dette nydelige bildet, for all del IKKE skriv at du nettopp har kommet hjem fra butikken og skal til å lage pizza. Det tar fokus vekk ifra bildet og du vil miste engasjement. Jeg mener ikke at du ikke kan skrive en lang caption. Men det bør være relevant i forhold til bilde. Dette er et tips som jeg vil anse som et av mine viktigste 😉

.   .   .   .   .

Da gjenstår det bare å si: GOD HELG! Her er det straks tid for taco-fredag!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *