PRODUKTET JEG SVERGER TIL HVER ENESTE DAG

Annonse Oslo Skin Lab

Idag tenkte jeg det var på tide å løfte frem et produkt som jeg virkelig elsker. Et produkt som har hatt stor innvirkning på selvfølelsen min: The Solution. Et kollagenpulver som nå er blitt en del av min daglige rutine og som jeg testet ut for første gang for 1 år siden.

Derfor sverger jeg til THE SOLUTION

Jeg syntes det er helt fantastisk med den store skjønnhetstrenden: hudpleie innenfra! Kollagen finnes naturlig i kroppen vår og bidrar til en ung og spenstig hud. I slutten av 20 -årene avtar kollagenproduksjonen i huden. Noe som er hovedårsaken til at huden blir rynkete og mister spensten.

Da jeg begynte på kollegaen pulveret var jeg nettopp fylt 30 år og ettersom jeg ikke kunne unngå å se aldringstegn og forandringer i hudens elastisitet ville jeg gi The Solution en sjanse. Noe jeg er utrolig glad for den dag idag! Det skal sies at før den tid hadde jeg hørt mye positivt om kollagenpulveret og jeg var utrolig nysgjerrig på produktet.

Det tok ikke mange månedene før jeg merket forskjell. Jeg følte at huden hadde en helt annen glød og spenst. Den kjentes friskere og jevnere ut. Dette kosttilskuddet er virkelig helt magisk, og har med god grunn blitt en stor skjønnhetstrend!

Gode hudrutiner

Det er veldig moro når man blir komplimentert for huden sin og jeg kjenner jeg blir glad langt inni hjertet.

Det er jo helt utrolig at et smakløst kollagenpulver kan gi så gode effekter. Gjennom solide studier har daglig inntak av The Solution vist seg å både kunne forebygge og redusere linjer, rynker og cellulitter.

Da jeg først startet med The Solution blandet jeg det enkelt ut i vann. Pulveret smaker ingenting og kan blandes i valgfri mat og drikke. Selv har jeg funnet ut at jeg liker best å blande det ut i kaffen min.

Så idag har jeg en fast rutine hvor jeg blander kollagenpulveret i morgenkaffen min. Jeg starter alltid dagen med en god kopp kaffe og dermed sørger jeg for at jeg ikke glemmer det bort i en ellers travel hverdag. Som trebarnsmamma er det en ting jeg aldri klarer meg uten, og det er nemlig morgenkaffen! Derfor er det enkelt for meg å huske å drikke kollagen daglig. Samtidig gjør det godt å vite det ikke bare er energien som får en boost, men huden min også.

.  .  .  .  .

Jeg syntes det er helt fantastisk å se hvor stor effekt the solution har hatt på huden min. Jeg vil nok alltid ha litt smilerynker ettersom jeg har smilt med hele ansiktet fra jeg var lita, men det syntes jeg bare er sjarmerende! Men jeg syntes det er nydelig å se hvordan kollagenpulveret har redusert linjene rundt øynene og i pannen min.

BESTILL THE SOLUTION HER.

Nå som jeg er i 30 års alderen har jeg forstått viktigheten av å ta vare på huden min. Jeg er nøye med hudpleie og drikker kollagen daglig for å naturlig forebygge det jeg kan. Det er jo klart at jeg ønsker meg ung og spenstig hud så lenge som mulig, og tror ikke jeg er alene om dette? Jeg kommer nok aldri til å tørre å slutte med kollagenpulveret da jeg ser at effekten er så god!

Det man forebygger innenfra og ut er nok det aller beste! Så idag vil jeg ta et skikkelig hopp og løfte frem The Solution til de som ønsker å bekjempe rynkene fra innsiden!

Har du også lyst til å prøve The Solution? Klikk her for å få 50% rabatt på første bestilling og 30 % på de neste leveringene! Det er ingen bindingstid og pakken kommer rett i postkassen. Enklere blir det ikke! 🙂

12 Comments

 1. Jeg gleder meg masse til å prøve dette 👏🏻 Har allerede bestilt og er ikke i tvil om at dette hjelper . Den flotte huden din Monica er noe jeg også ønsker …. synes det er så godt det finnes naturlige ting en kan prøve som kan hjelpe på aldringen i stedet for å bruke andre kosmetiske inngrep OL . Så dette gleder jeg meg skikkelig til ❤️🙏🏻 Takk som deler dette og introduserer oss for gode produkter ❤️❤️

  1. Monica Nyhus

   Hei Therese. Så utrolig hyggelig å høre ❤️ Tusen takk! Det gjør meg glad langt inni hjertet 🙏 Håper du blir super fornøyd! ❤️

 2. Du er virkelig bare så nydelig! Dette må jeg prøve 😍😍😍

  1. Monica Nyhus

   Tusen takk! Så hyggelig å høre ❤️ Ja det er et fantastisk produkt ❤️

 3. Marianne

  Du er såå utrolig vakker ❤️ Så flott å høre at huden din har blitt finere pga denne! Du stråler uansett du 😍

  1. Monica Nyhus

   Så skjønn du er, Marianne ❤️ Tusen takk!

 4. Caroline

  Dette må jeg teste ut😍😍
  Jeg gleder meg!
  Og du…… er helt fantastisk nydelig💕

  1. Monica Nyhus

   Tusen takk, Caroline ❤️ Jeg er så fornøyd med dette produktet, så det er så gøy å kunne anbefale det videre! ❤️

 5. Dette produkten virker helt fantastisk og den må nok prøves . Du ser helt nydelig ut og elsker å se på det du legger fram på bloggen din 😍

  1. Monica Nyhus

   Hei 🙂 Så utrolig koselig å høre! Tusen takk for så gode ord!

 6. Gleder meg til å teste ut 😍
  Så gøy å følge deg, du er helt nydelig

  1. Monica Nyhus

   Så gøy å høre, Silje! 🙂 håper du blir fornøyd! 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *