Debatten mellom Kristin Gjelsvik og Sophie Elise

Jeg har en viktig oppmuntring.

Håper dere vil høre <3

2 Comments

 1. Lars V Olsson

  Takk for et godt innlegg i debatten!! Du er en god rollemodell, med fokus på fine verdier.
  Men blir det ikke litt for enkelt å bare oppforde til “å være fornøyd med seg selv, sånn man er”? Tror du ikke at utseende ditt, har hjulpet deg godt på vei til å oppnå posisjonen du er i nå? Er det ikke naturlig at andre (som ikke er født like heldige), ønsker å oppleve noe av det samme?

  1. Monica Nyhus

   Hei Lars. Takk for fine ord. Dette er en veldig viktig debatt uten tvil.
   Jeg tror at uansett utseende så vil alle ha komplekser og ting man er misfornøyd med. Selv verdens “vakreste” mann eller kvinne. Jeg tror det handler om å jobbe innenfra og ut. Være stolt av den man er og flytte fokus vekk fra seg selv og over på andre. Det er veldig mye jeg også har hatt komplekser med, men jeg har valgt å ikke la de fylle hodet mitt. For jeg er bra akkurat slik som jeg er. Ikke pga hvordan jeg ser ut, men pga hvordan jeg er med mennesker rundt meg. Det fineste er mennesker som smiler og gir glede til de rundt seg, det er det som gjør de fine, syntes jeg <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *