Akkurat det jeg trengte

God mandag alle sammen. Det har vært helt nydelig å koble ut de siste dagene. Onsdagen reiste vi opp på Hovden og frem til søndagen har vi kost oss mer enn noensinne. Deilig fjelluft, aktiviteter i snøen, familieglede og masse god mat og drikke. Kan det bli noe bedre?

Vi var oppe med svigers og familien. Jeg har verdens beste svigerfamilie. Som virkelig varter oss opp og sørger for at vi alle har det bra. Som hjelper til med det de kan og som gir så mye av seg selv til både oss og barna. Jeg blir varm i hjertet og er så takknemlig. For vi er virkelig heldige! Vi fikk sove til kl 10 mens de passet barna. Sto opp til dekket frokost hver morgen og kaffen klar. Ja det er nesten litt for galt, men fy søren så deilig!

For meg er dette lykke. Det å se familien samlet. Skjønne smil, latter, løping og hundrevis av spørsmål underveis. Våre to eldste har satt sin elsk på langrenn. Jeg ble helt imponert over hvor flinke de var til å stå på ski. Det er ikke mange gangene de har testet ut sporten, men nå ser jeg det som min plikt å holde dette ved like. Da jeg spurte hva høydepunktet med turen var, svarte de nettopp dette. Stå på ski!!

Idag er det mandag og det skal jobbes. Jeg har signert en utrolig spennende avtale. Så denne uken skal gå til planlegging og organisering samt publisering av innhold. Jeg har en avtale med Kristina om å poste daglig her inne og ettersom jeg nå har hatt en god ferie er tiden inne! Nå er det skjerpings!

Ettersom jeg trenger litt inspirasjon vil jeg kjøre igang en spørsmålsrunde på IG hvor jeg da svarer her inne på bloggen ❤️ @monica.nyhus

Ha en fin start på uken, så gleder jeg meg til å sees mer her inne ✨

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *