Prosjekt – terrassen

Det har begynt å klø i fingrene. Våren er til å ta og føle på og det gjør meg ordentlig glad.

Idag mens jeg tuslet utenfor kjente jeg endelig litt motivasjon for å ta tak i terrassen. Jeg vil gjøre det skikkelig koselig med puter, pledd, planter og lyslenker.

Det jeg liker aller best med vår og sommer er at man kan tilbringe mesteparten av dagen ute. Det finnes ikke noe bedre enn å ta med seg kosen ut. Spesielt med tre små, så er det både deilig og praktisk å spise både frokost og middag ute. Samtidig som barna kan løpe rundt mens meg og Chris sitter ekstra lenge med kaffekoppen.

Jeg mimrer tilbake til våren og sene kvelder pakket inn i pledd med et glass rødt og god musikk. Det skal bli så magisk! 💕

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *