Jeg kan ikke tro det!

Reklame Jollyroom

Jeg er ikke helt sikker på når det skjedde, men på et punkt har min skjønne lille baby blitt en selvstendig liten gutt. Så mens han mestrer å gå, snakke, pusse tennene, kle seg og i hovedsak styrer showet har vi nå forvandlet babyrommet til et stilig gutterom. En prosess som minsten har vært med på, og gjett om vi har kost oss underveis!

Jeg har en veldig blandet følelse. Det er utrolig gøy å se at lille gutten vår er blitt så stor og flink men samtidig er det helt merkelig å ikke ha en sprinkelseng i hus. Noe vi har hatt i over 6 år..

Jeg syntes tiden går altfor fort. Kommer vi noengang til å ha en baby mer? Er denne epoken av livet over? Nei dette gir meg en rar følelse i kroppen..

Skjønne gutten min. For en glede det er å være mammaen din. Takk for all godhet du gir mamma, pappa og brødrene dine. Pluss alle andre du møter på din vei. Du har en enorm omsorg for de rundt deg. Jeg er så stolt av deg ❤️

Så hva syns dere om forvandlingen? Jeg syns det er så lekkert med husseng og er så glad for samarbeidet med Jollyroom. En butikk jeg har handlet fra siden jeg ble mamma for første gang.

Husseng HER, lyslenke HER, oppbevaring kofferter HER, sjiraff HER

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *