Beste helgen på lenge

Hei og god start på uken alle sammen! Denne mandagen har gått i ett. Jeg har nettopp kommet inn døra etter ukeshandling og det er verdens deiligste følelse å fylle opp kjøleskapet og faktisk ha en plan på hva som skal spises resten av uken.

Denne helgen har jeg altså kost meg så utrolig masse. Fineste Elisabeth har besøkt Sørlandet for første gang. Meg og Kristina har ventet på denne helgen så lenge! Ettersom jeg ikke ville gå glipp av noe tid med denne duoen flyttet jeg inn til Kristina i helgen. Superkoselig å være turist i egen by! Vi har kost oss med god mat og drikke. Fredagen skulle vi ha en rolig kveld, men den ble noe av det villeste jeg har opplevd på lenge. Jeg har enda vondt i magemusklene etter hvor mye vi har ledd!

Lørdagen ble det lunsj i byen og en tur ut på kvelden. For en vakker by vi bor i. Det har blitt så utrolig fint på torvet og det er ekstra koselig å tusle rundt i byen nå som våren har kommet 🌸

Stemningen har vært 100% fra begynnelse til slutt og jeg er så takknemlig for å ha så gode venninner i livet mitt ❤️ De gjør livet så innmari fint✨

1 Comment

  1. Å, fine du!🤩 Ser ut som dere hadde en super helg! Du tar så mye gode bilder!❣️ Så moro å følge deg👏🏻☺️

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *