Slik får du sommerglød året rundt!

Reklame Good For Me

Det er vårstemning i lufta og jeg gleder meg så inderlig til sommer og sol. Denne tiden vi går inn i merkes på humøret, ikke bare på mitt eget men også de man møter på sin vei. Det er så hyggelig å gå rundt i byen å se folk sitte ute i sola. Jeg har alltid prøvd å dra full utnytte av solstrålene som titter frem ettersom jeg elsker hva de gjør med huden min. Det å ta på seg en lett kjole og se gyldne armer og ben gjør meg glad. Litt glød og brunfarge gjør noe med humøret, sant? Man føler seg hakket freshere med engang og plutselig så får man et utstråling som virkelig smitter!

Da jeg fikk anbefalt av en kollega å teste ut Betakaroten Gold fra Good For Me ble jeg først litt skeptisk. Men ettersom jeg stoler på gode venninner og ser deres resultater ville jeg teste ut jeg også. Hvis det finnes et effektivt og trygt produkt som gir glød og dyp brunfarge er det jo klart at jeg vil hive meg på! Jeg sier jo ikke Neitakk til en gylden sommerglød, for det er jo det fineste som finnes! Samtidig er dette produktet 100% vegansk og gir farge hele året!

.  .  .  .  .  .

Daglig tar jeg to små brune tabletter sammen med frokosten og det har jeg gjort en god stund nå. Det er nesten så dere burde sett meg nå som solen titter frem. Jeg løper jo nærmest ut for å slikke sol. For jeg opplever selv at Betakaroten Gold gir brunfarge 3 ganger fortere enn vanlig og nå gjør jeg meg klar og brun til Italia tur neste måned!

Jeg ser at jeg har fått farge allerede nå og jeg elsker det! Betakaroten Gold er laget på kokosolje for bedre opptak og gir en dyp og varig brunfarge. Det gøyeste er jo at så mange har kommentert brunfargen min både på IG-story og hjemme blant venner og bekjente. Jeg er helt frelst og skikkelig begeistret over at to daglige kapsler har så god effekt på huden min! De har ingen smak og er lette å svelge.

Nå er jo tiden helt perfekt for å starte med Betakaroten Gold for å få den perfekte brunfargen til sommeren. Det er så deilig å sprade rundt i shorts eller skjørt og titte ned på brune og glødende ben!

Akkurat nå har Good For Me et supert introtilbud på nettsiden, hvor du får 50% på første boks. Men, bruker du rabattkoden min Monica20 får du enda 20% rabatt. Så legg inn koden hvis du ønsker en dyp brunfarge du også 😉

Bestill HER. Tilbudet gjelder frem til 30 April.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *