VI REISER TIL ITALIA!!

Betalt samarbeid med Crippa Concept

Endelig kan jeg fortelle om denne gledelige nyheten! Neste måned reiser vi på tidenes eventyr til Italia. Vi skal fronte et super kult konsept i Venezia. Italia har alltid stått høyt oppe på vår bucketlist og endelig går drømmen i oppfyllelse! Jeg elsker italiensk mat og har alltid hatt så utrolig lyst til å reise dit. Derfor er jeg så glad for å endelig oppleve landet sammen med de beste jeg vet om!

Gutta gleder seg enormt mye, vi har vist bilder fra hvor vi skal bo og dette vil bli en unik opplevelse.

Har du hørt om glamping? Glamping betyr glamorøs camping og dette skal vi nå få oppleve og dele med dere! Vi skal bo på en resort rett ved Venezia. Der vil vi få en fin natur-opplevelse samtidig som vi bor nærme stranden. Det blir nok mye bading i vann-parken og leking langs stranden. Vi vil også oppleve Venezia og jeg gleder meg til å plutselig stå midt i det som ser ut som et maleri.  Jeg ser for meg selv roende mens jeg synger og plystrer langs kanalen, haha! Den romantiske atmosfæren gjør virkelig dette til en by for ønskelista!

Har du vært i Italia? Alle jeg har snakket med sier at de vil tilbake og at Italia fikk en plass i hjertet! Jeg gleder meg så mye at jeg har ikke ord!

Her ser dere noen bilder fra hvor vi skal være <3

. . . . . 

Vi teller dagene! <3

10 Comments

 1. God tur❣️🤩

  1. Monica Nyhus

   Tusen takk gode😍😍

 2. Jeg lurer veldig på hvordan dere gjør det med den eldste som går på skolen. Noen sier at barnet blir utskrevet fra skolen hvis barnet blir tatt ut «lenge», og at det ikke er sikkert at barnet får plass i den samme klassen når det returnerer..
  Jeg lurer på om ikke det bekymrer dere, om dere ikke er bekymret for hand sosiale liv i skolesammenheng. For det er jo i gen tvil i at barnet mister «noe» selv om det er fint å få reise

  Ellers ønsker jeg dere en fin og minnerik tur

  1. Monica Nyhus

   Hei Trude. Tusen takk for din kommentar. Forstår godt at du lurer på dette. Jeg har skrevet et innlegg om hjemmeundervisning som er det alternativet vi bruker når vi reiser. Du kan søke hjemmeundervisning i søkefeltet hvis du vil lese om det. Vi er veldig nøye med å gå igjennom ukeplanen når vi er vekke og velger kortere reiser for å ivareta det sosiale. Selv som barn reiste vi 3 mnd hele familien hvert år. Jeg tror at møte med andre kulturer er utrolig lærerikt samtidig som tiden sammen hele familien er helt unik. Jeg er kanskje ikke så A4 i meninger og synspunkt men prøver alltid å gjøre det jeg tror er best for våre barn. Nå skal vi reise vekk en uke og har da valgt å reise i påsken når han har fri 🙂 Italia blir i Mai og da blir det 5 skoledager han blir vekke. Da blir det hjemmeskole med mamma og pappa 🙂

 3. Takk for svar, Monica.

  1. Monica Nyhus

   Det skulle bare mangle ❤️ Håper det svarte på spørsmålet ditt. Ha en nydelig mandag!

 4. Så utrolig spennende! God tur ❤️❤️

  1. Monica Nyhus

   Tusen takk, Jeanett ❤️ Ja dette gleder vi oss veldig til 😀🍍

 5. Janne Helén

  Hey 🙂 så digg plass å reise til! Jeg har selv vært i Venezia, bare en natt, for vi var på tog reise mellom Roma, Venezia, Firenze og Milano 🙂 elsket Italia, å vil veldig gjerne tilbake igjen <3 Hva heter plassen dere skal bo på i Venezia, å hvor lenge blir dere? 🙂 god ferie.

  1. Monica Nyhus

   Hei Janne ☺️ så hyggelig med kommentar! Vi reiser til en plass som heter Treporti. Blir utrolig spennende! Så gøy å høre at du elsket Italia. Det er så mange som skryter av landet og vi gleder oss enormt 😀❤️ veldig lyst å oppleve Milano også en gang 😀 Vi blir en uke 😀

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *