UKENS KJØLESKAP OG BARNAS FAVORITTER

 God Mandag, skjønne dere!

Idag tenkte jeg å ta dere med inn i kjøleskapet vårt! Jeg syntes det er utrolig gøy å se i andres kjøleskap for å få litt tips og nye ideer til hva man kan fylle kjøleskapet med. Det er jo ulikt fra uke til uke, men her har jeg samlet barnas favoritter, topp middager og ikke minst hva jeg blir snacksen på når kvelden senker seg. Det er jo da jeg plutselig rekker å kjenne etter. Den kveldstiden etter at man har fått barn altså, den er jo ganske magisk?

Så, velkommen inn! Barna er utrolig glad i yoghurt, frukt og bær. Det er nesten litt vilt hvor fort vi går tom for alle disse tingene. Vi må være skikkelig strenge og jeg prøver iherdig å forklare at de kommer til å sette så pris på yoghurt og bær i matpakken dagen etter. Sannheten er at de ofte lurer seg inn i kjøleskapet når vi ikke ser på. Christoffer fant til og med den ene bringebær pakken gjemt under kjøkkenbenken forrige uke. Så her har vi noen lure gutter som vet å lure unna noen godsaker. Dette var det faktisk minstemann som hadde gjort 😉

Når det kommer til middag er gutta veldig glad i fiskeboller i hvit saus sammen med poteter og gulrøtter. Fiskekaker spiser de som om at det var frukt. De elsker å maule de, helst kalde. Ellers er stor favoritten til frokost egg og bacon. Noe som er et must å ha i kjøleskapet før helgen. Kjøleskapet er ellers fylt opp med ingredienser til deilig kylling fajitas. Du kan finne oppskriften her. Vi voksne er veldig glad i biff sammen med asparges, soppstuing og fløtegratinerte. NAM! Dette hører ofte helgen til!

.  .  .  .  .  

Over ser de tingene jeg ofte sikler etter. Ost og kjeks er uten tvil noe av det beste jeg får og denne hyllen her gjorde ikke fristelsen noe mindre akkurat. Har jeg ikke ordnet det ganske flott? Jeg blir helt imponert over meg selv! Ellers er jeg veldig glad i cottage cheese med bær, banan og honning. Skyr er det perfekte mellommåltidet og jeg liker smakene skogsbær og kirsebær best.

Som dere ser så er det mye grønt og velge mellom. Har dere prøvd å ha spinat sammen med eggerøre? Det er så sinnsykt godt! Spinat er jo utrolig sundt og det er en lur måte å få barna til å få i seg masse næring. Jeg sier alltid at dette er Skipper´n sin oppskrift. Et lite tips sånn i farten 😉

Håper dere likte innlegget! Nyt uken <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *