God påske! Off we go! 6 timer i bil!

God påske, skjønne dere! 🐣💐

Denne påsken har jeg ventet lenge på! Jeg ser fram til dager for å slappe av, kose seg med god mat og drikke og ikke minst, på med skiskoene og ut i frisk luft! Disse gutta elsker å stå på ski, og jeg har oppdaget en ny vinter glede – langrenn!

I skrivende stund har vi kjørt i snart 6 timer i ett strekk. Denne turen har gått overraskende fint. Vi har telt antall biler, sunget sanger, hatt konkurranser og spist masse snacks! Du kan se mer på IG stories for å sniktitte inn i snacks posen!

Om få minutter er vi fremme og vi gleder oss til en super fin uke! Familietid uten hverdagslige gjøremål er rett og slett helt magisk!

Ønsker dere alle en nydelig påske! 🐥

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *