Jeg skal aldri slutte

Reklame

Da jeg kom over kollagen pulveret til Oslo Skin lab ble jeg fullstendig hektet!

Jeg husker jeg var litt skeptisk til at noe så lite og enkelt skulle gi så gode resultater, og jeg er så inderlig glad for at jeg var tålmodig i starten. For dette produktet har ikke bare gitt huden min en glød og ny spenst, men det har gjort at huden i både ansiktet og på kroppen har fått en fuktighet som tidligere har vært vanskelig å oppnå med kremer.

Kollagen har vi naturlig i kroppen, og er det proteinet som gjør at huden holder seg elastisk og glatt. Ettersom dette nivået synker gradvis etter fylt 30 år, kan det være lurt å ta saken i egne hender! Her er det studier som viser at inntak av spesielle kollagen peptider bidrar til å gjøre huden vår glattere. Kollagen pulveret er enkelt å ha i både drikke og mat. Jeg personlig liker å ha det i morgenkaffen ettersom den er konsistent hver dag. Selv om jeg ønsker en smoothie hver morgen er det sjeldent det lar seg gjøre, men kaffekoppen skipper jeg aldri!

Hvorfor tar jeg kollagen daglig?

Hovedårsaken til at jeg drikker kollagen daglig er fordi jeg merker hvor godt det gjør huden min. Ikke bare i ansiktet, men på hele kroppen! Veldig ofte fokuserer vi bare på huden i ansiktet, men det er jo vel så viktig med resten av kroppen? Jeg tror også på at alt man gjør naturlig innenfra og ut er det aller beste og derfor passer dette meg perfekt! Det er virkelig en jungel der ute av produkter som skal være bra for oss og det er vanskelig å vite hva man skal velge og ikke minst hvilke produkter som gir resultater. Ettersom jeg med hånda på hjertet føler jeg har funnet et produkt som gjør huden min mykere og glattere, tør jeg ikke å slutte på det!

Dette er ikke et produkt du kan gå på i en liten periode og som vil endre huden din for alltid. Du må ta kollagen daglig for å både oppnå resultater og for at effekten skal vedvare. Veldig ofte er jeg skeptisk til å abonnere på produkter, men dette er et produkt man må ta daglig, og da finnes det ingen bedre løsning. Det er så verdt det!

Samtidig tenker jeg at jeg mye heller vil bruke penger på huden min, som jeg alltid vil bo i, fremfor klær, vesker og sko som skal tas på og av. Jeg har planer om å være i huden min i lang tid, og vil gjerne ha den så myk og god som mulig. Jeg tror det er viktig at vi tenker hva vi kan gjøre for huden vår, innenfra og ut og ikke bare andre veien. Det er fort gjort at vi går oss vill i alle mulige kremer og behandlinger og glemmer bort viktigheten av vitaminer og en sunn livsstil.

Jeg har funnet et produkt som er blitt en del av min dagligere rutine, og jeg elsker hva dette produktet gjør for huden min!

Pulveret er fri for smak og kommer i små porsjons poser som er supre å ha med seg på reise. Du kan blande det i alt mulig, men jeg anbefaler som sagt å ha det i morgenkaffen. Det har gjort at jeg ikke har mistet en eneste dag, og slik ønsker jeg å holde det videre! Den dagen jeg glemmer morgenkaffen vil jeg nok få beskjed fra noen rundt meg uansett tenker jeg 😉

Hvis du også ønsker mykere og glattere hud vil jeg anbefale deg å klikke hjem kollagenpulveret. Nå får du hele 65% rabatt ved første bestilling og deretter 30% på de neste leveringene! Klikk HER.

1 Comment

  1. Hei!

    Så at du fremdeles ammet sønnen din for ikke alt for lenge siden, for en utrolig jobb du har gjort! ❤️ Hvordan er det å bruke pulveret i forbindelse med amming? Har du vært i kontakt med lege angående dette?

    Du er en fantastisk inspirasjon for meg og får meg til å ville være et bedre menneske som setter mer pris på alt rundt meg ❤️

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *