Sankthans og bursdagsfeiring

Etter at vår minste skatt kom til verden 23.Juni.2016 har hver Sankthans feiring vært helt spesiell. Hipp hurra for Emilio, 3 år!

Idag samlet vi familien til grilling og kos. Solen varmet så godt at vi fikk nyte å sitte ute i flere timer. Lukten av grilling og bursdagsmusikk satt stemningen. Det er så godt å være sammen med familie. Vi er så utrolig takknemlige for å ha så mange flotte mennesker i livene våre. Mennesker som genuint bryr seg og ønsker oss godt.

Hovedpersonen idag var Emilio. Tenk at det er 3 år siden vi ble beriket med denne skatten. For en storsjarmør! Han ble vekket idag med kake og lys og det første han sa var “etterpå” hva da etterpå? Han la seg godt ned på puten og etter ca 10 min ga han beskjed om at han var klar for bursdagssang og kake! En som er glad i å våkne i sitt eget tempo, ligner på sin mor 😉

Etter feiringen trillet vi ned på stranden en god gjeng. Der så vi det store bålet bli tent og det ble den perfekte avslutningen på en nydelig dag.

Samtidig ble denne dagen den beste starten på sommeren. Det er endelig skoleferie og vi planlegger sommerferien!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *