Så utrolig takknemlig

Oslo har blitt en by som virkelig har fått en plass i hjertene våre i løpet av de to siste årene. Det har blitt flere turer enn jeg klarer å telle. Jobb, møter og hygge. Vi har også fått mye tid til å være kjærester i hovedstaden da det ofte bare har blitt en eller to netter borte. Det å sitte 3.5 time i bil er plutselig ikke så ille når man kan drikke kaffen i fred og ro, høre på musikk og bare kjenne at man når hvilepuls. Akkurat slik ble det denne helgen.

Vi kjørte inn fredagen for å feire skjønneste Elisabeth, som vi traff for første gang for 2 år siden, og siden har vi hatt en spesiell kontakt. Et bedre menneske skal man lete lenge etter. Det ble tidenes bursdagfeiring og vi koste oss sammen med en god gjeng mens solen varmet.

Vi var ganske fornuftige og la oss tidlig ettersom vi hadde et møte dagen etter. Vi startet Lørdagen med deilig frokost på Aker brygge. Vi måtte faktisk sette oss i skyggen mens vi skulle spise, for det var så inderlig varmt å sitte i sola. Hvor ofte skjer det på en norsk sommer?

Denne gangen, for å komme oss fra A til B fikk vi endelig testet ut El-sparkesykkel. Så utrolig genialt! Det var så sinnsykt gøy! Har dere testet? Det var som en lek å komme seg rundt i Oslo´s gater med disse!

Lørdagen ble en magisk dag. Vi hadde et bra møte og fikk kvalitetstid med noen mennesker som vi har blitt så glad i. Vi grillet og satt ute hele kvelden med skikkelig god stemning. Du vet de menneskene du bare klikker med? Fra første møte og telefonsamtale merket jeg at dette var gode mennesker. Mennesker jeg ønsker å ha i livene våre.

Nå er hverdagen tilbake og vi klargjør huset og leiligheten for utleie. Hjelp så masse overflødige ting som finnes i et hus! Det er helt ekstremt. Så nå har vi flere søppelsekker med ting som skal gis bort pluss at vi har måtte kastet masse også. Selv om det er litt stress å leie ut, så er det samtidig godt å få kontroll på hus og hjem!

Ønsker dere alle en skikkelig god sommer! NYT!

Processed with VSCO with a5 preset

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *