Dette skal jeg i September

Høsten banker straks på døren og sommeren er over. Noe som til vanlig pleier å gjøre meg litt trist. Vi går mørkere tider i møte og dette har alltid preget humøret mitt. 

Men denne høsten skal bli fin! Jeg gleder meg over at vi straks trer inn i den første høst-måneden. September blir faktisk utrolig spennende. Vi skal på 2 fine eventer med flotte samarbeidspartnere. Jeg gleder meg til å snart introdusere dere for et nytt samarbeid som jeg er veldig stolt over! 

September har også litt å by på når det kommer til reising. Den starter med en hel uke til Tel Aviv. Uten barn og mann. Jeg skal sammen med mamma og mine skjønne søsken. Min bestevenninne har fått baby og jeg klør i fingrene etter å få treffe henne.

Jeg gleder meg til babykos, kvalitetstid, god mat og drikke, samt utforske Tel Aviv, en by som aldri slutter å imponere!

Når jeg så kommer hjem til guttaboys skal vi alle igang med å pakke koffertene for å reise på jobbtur til Barcelona! Wohoo! Det som varmer hjertet mitt litt ekstra med denne turen er at vi får lov til å ha med pappa! Jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til å ta han med på tur! Han fyller år dagen etter vi lander og gjett om vi har store planer!

Det har vært litt lite oppdateringer her inne, men nå skal det bli bedre! Jeg lover! 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *