Produktet som har hjulpet på selvfølelsen!

Reklame i samarbeid med Good For Me

Bildet til venstre er fra 1 og et halvt år siden. Dette er fra en video tatt i USA og jeg husker jeg fikk sjokk da jeg så på håret mitt, spesielt bakfra. Det var tørt, slitt og ødelagt. Jeg husker jeg mistet masse hår og hårstråene knakk titt og ofte. Jeg tok et valg for 1 år siden om å ta bedre vare på håret mitt. Flere år med bleking hadde satt sine spor og nå var det nok. Jeg begynte å bruke hårkur fremfor balsam og startet etterhvert med vitaminer for å fremskynde prosessen. For et år siden gikk jeg masse med clip-in extensions for å føle meg vel.

Velvære er viktig, og håret spiller en stor rolle her. For 8 måneder siden startet jeg på hårvitaminene fra Hair Luxious og bildet oppe til høyre er fra 2 helger siden. Jeg syntes bildene snakker for seg selv. Her er det viktig å påpeke at produktet ikke kan gjøre noe med slitte tupper, men det setter igang en prosess som gjør at håret som vokser ut blir sterkere og sunnere. Det jeg syns er ekstra stas er at håret vokser super fort! Jeg har klippet meg jevnlig hver 2 mnd og det er så gøy at håret er blitt sunnere, tykkere og ikke minst finere. De eneste gangene jeg nå bruker extensions er dersom jeg skal lage en lang side flette.

Jeg kan ikke beskrive hvordan denne forandringen har påvirket selvfølelsen min. Det er deilig når man kjenner at håret spiller på lag. Det er blitt tykkere og jeg føler jeg kan vifte rundt med det som om at det skulle vært i en shampoo reklame, livlig og med et smil om munnen. Et sundt og sterkt hår gjør noe med oss alle, og jeg unner både meg og deg den gode følelsen det fører med seg!

Jeg kan med hånda på hjertet anbefale dere Hair Luxious. En boks inneholder 60 tabletter, som varer 1 måned. Du skal ta to tabletter om dagen og selv tar jeg de hver eneste morgen sammen med frokosten.

Slenger med et bilde fra Palmesus i sommer hvor jeg føler jeg får vist litt den følelsen jeg prøvde å beskrive med shampoo reklamen over, haha! Men det er latterlig digg når håret spiller på lag 😉


Derfor bør du gi Hair Luxious en sjanse:

♥ Hair Luxious er markedets kraftigste hårvitamin.

♥ Det er fullstappet med de ingredienser som håret ditt trenger for å vokse. Som 8 typer B-vitamin, kobber, sink, magnesium og jern! Masse gode vitaminer som håret tørster etter!

♥ Anbefalt av norske frisører!

♥ Alle nye kunder får 40% rabatt på første boksen man bestiller.

BESTILL HAIR LUXIOUS HER

Om du ønsker et sunnere og sterkere hår, kan du bestille Hair Luxious HER. Vi fortjener alle et sundt og sterkt hår som vi kan vifte rundt med! 😉

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *