Vi skal skjerpe oss og tenke på fremtiden!

Opptil flere ganger har jeg sagt høyt til familie og venner at «nå er jeg igang» Nå skal jeg ha et sunt kosthold og trene regelmessig. 3 treningsøkter i uken og godis er forbeholdt lørdagen!

Det å endre gamle vaner er skikkelig tøft. Det er ikke alltid kroppen vår spiller på lag med det vi egentlig ønsker og ofte ender vi opp med å skuffe oss selv.

Jeg har skuffet meg selv utallige ganger, men jeg skal ikke gi opp. Denne gangen skal jeg prøve hardere og heldigvis har jeg Chris med på laget! Det at vi er samkjørte rundt denne nye livsstilen hvor trening og kosthold skal få større plass er sinnsykt viktig, tror jeg!

Nå har det gått snart 2 uker med sunn kost og i morgen tidlig fullfører jeg min 3 treningsøkt denne uken. Det blir bra! 💪🏼

Flere har spurt hva som er motivasjonen bak, og det er rett og slett ønsket om at meg og Chris kan være sunne og friske besteforeldre en dag! Jeg vil ta vare på kroppen min, gjøre den sterk og full av energi. Det er ingen hemmelighet om at et sunt kosthold og trening er viktig for oss alle sammen, og det er irriterende hvordan jeg alltid har funnet på unnskyldninger for å ikke trene samt spise sunt.

To dårlige vaner som det nå er slutt på:

– Ostesmørbrød etter kl 22.00 på kvelden

– Chips og dipp i ukedagene

Dette er de to største uvanene mine, som jeg nå håper er historie.

Jeg har aldri vært så motivert tidligere, og motivasjonen ble enda sterkere etter en uke i Tel Aviv hvor man får deilige salater til nærmest hvert måltid. Det å spise sunt trenger ikke å være tørt og kjedelig!

Denne uken har jeg hatt omelett med løk, champignon, ost og tomat til frokost nesten hver dag. Eksempler på middag har vært Laks med rosenkål og blomkålpuré, kyllingwok og kyllinglår med søtpotet og gulrøtter.

Jeg kjenner jeg er super motivert og det er gøy å kunne dele reisen med dere, så kanskje får jeg litt press på meg også, noe jeg tror de aller fleste trenger av og til 😉

So, lets go! Dette blir bra 👏🏼

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *