Når sola ikke skinner

Reklame i samarbeid med Good For Me

Plutselig skriver vi Oktober og vi har noen kalde måneder foran oss. Heldigvis er det mange faktorer som spiller inn på hygge og kos. Deilige pledd, stearinlys, tøfler og kosetøy!

Hver sesong har sin sjarm og det er nok nå fremover vi man kan hygge seg innendørs med god samvittighet, og det syns jeg er litt digg!

Min største utfordring denne tiden er at det er mørkt når vi våkner, og mørkt når vi legger oss. Sola blir fort en faktor som blir veldig etterlengtet. Jeg spesielt må jobbe en del med meg selv for å holde positiviteten oppe og virkelig kose meg litt ekstra innendørs.

Under disse vintermånedene blir sollyset noe vi ofte savner. Vitamin D er allment kjent som solvitaminet. Kroppen klarer kun å produsere Vitamin D når det er sollys og derfor sier det seg selv at det kan være lurt å gi kroppen litt hjelp nå fra September og til og med April. 

Derfor har jeg lyst til å løfte frem favoritt produktet Vegamin D som hjelper kroppen å holde seg frisk nå i vinter.

Vegamin D er Norges første veganske vitamin D gummy, og smaker himmelsk! De fleste Vitamin D kosttilskudd kommer ofte fra saueskinn, mens Vegamin D er er laget av vitamin D fra lav. Vitamin D fra lav tas mye lettere opp i kroppen. Samtidig er det et stort pluss at det er 100% vegansk!

Et annet stort pluss er som nevnt over at disse gummiene smaker helt sinnsykt godt 😋 Deilig ananas som gir en daglig liten smak av sommer 🍍

Vegamin D GoodForMe ☀️🍍

En boks med Vegamin D inneholder 30 gummies og du skal kun ta en om dagen 😉 En boks koster 99kr.

Akkurat nå får alle nye kunder 50% på første boks med Vegamin D. Les mer eller bestill HER. 🤩

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *