Springbrett til en frisk og sunn hud

Annonse Oslo Skin Lab


Vi vet alle at gode rutiner ofte er det som må til for å få en bedre hverdag. Her spesielt når det kommer til nok søvn, drikke, kosthold, trening og egenpleie.

Jeg har nettopp fylt 32 år og jeg merker nå mer enn noensinne hvor mye kroppen tørster etter gode rutiner. Jeg merker stor forskjell på de ukene jeg er flink med gode rutiner kontra de ukene jeg er slapp og skipper unna fordi trøttheten vinner kampen.

Det jeg ofte har lurt meg unna er fjerning av sminken før leggetid. Det å våkne opp med gårsdagens sminke gir ikke en super fresh følelse og denne uvanen har jeg måtte jobbet mye med.

Jeg er mamma til tre små og selv om jeg ikke kan skylde på dem så er det ingen tvil om at disse små gutta krever sitt og at energien derfor ikke alltid er helt på topp. Noe som kan resultere i en stk sliten mamma som faller tungt ned i senga med Netflix. 

Nå vil jeg påstå at denne dårlige vanen er så godt som brutt! Jeg klarer å tvinge meg selv inn på badet, pusse tennene, fjerne sminken, rense huden og hive meg i seng! 

Og vet du hva? Det gir verdens beste følelse.

Det å ha en sunn og frisk hud har mye å si på selvfølelsen. Jeg har slitt mye med tørr hud på både kropp og ansikt og det er så ubehagelig å føle at huden nesten sprekker i det man smiler. Jeg har alltid måtte smøre meg i flere omganger selv med kremer beregnet for tørr hud.

Jeg har gått på The Solution i over et år og de av dere som har fulgt med en stund, vet at jeg sverger til dette produktet. Huden i både ansiktet og på kroppen min har fått en fuktighet som tidligere har vært vanskelig å oppnå med kremer. Dette tror jeg ikke er en tilfeldighet.

The Solution er et kollagenpulver som jeg blander i kaffekoppen min hver eneste morgen og det smaker ingenting.

Fra slutten av 20-års alderen avtar kollagenproduksjonen i huden.  Dette er hovedårsaken til at huden blir rynkete og mister spensten. Så selv om pulveret ikke smaker noe har det gode effekter helt naturlig innenfra og ut. Det forebygger dannelsen av aldringstegn og pleier huden samtidig. 

Jeg har merket effekten av The Solution spesielt rundt øynene, men det jeg er mest fornøyd med er at huden min ser friskere ut.

Med tre barn er det helt klart at det ikke alltid er like enkelt å få nok søvn og pleie, men The Solution har faktisk hjulpet meg godt på vei! Jeg har rett og slett blitt god på gode rutiner! Drikke nok vann, spise sundt og trene 2 ganger i uken. Noe som har gått veldig bra de siste månedene og dette kjennes på både energien og humøret!

Kjenner du at du trenger litt hjelp for å sette igang gode rutiner og samtidig få en fresh hud, vil jeg anbefale deg å teste ut The Solution. Så kanskje du også får et lite springbrett på veien.

BESTILL HER og få 60% på første forsendelse og deretter 30% rabatt på de neste. Esken kommer rett i postkassen, og det er ingen bindingstid!

1 Comment

  1. Hei, gratulere m graviditeten
    Håper du kan svare meg på, hvor har du kjøpt lange halsstrømper? Så d på insta.. har ikke insta selv, så derfor spør jeg her
    Hilsen elise

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *