Øyeblikk som blir til minner!

Annonse fotoknudsen

Dagene og årene flyr avsted, feriereiser er over på et blunk. Gjennom hodet går det tusenvis av små bilder fylt med opplevelser og fine små øyeblikk. Øyeblikk som får oss til å le, smile og som gjør livet litt magisk.

Selv om vi idag har muligheten til å kapre disse fine øyeblikkene er det noe helt spesielt å samle dem sammen. Årets julegavetips fra meg blir uten tvil fotobok fra fotoknudsen. En julegave som treffer rett i hjertet!

I år har jeg valgt å samle sammen våre familie eventyr digitalt hos fotoknudsen.no. Så utrolig enkelt og smart! Det første jeg gjorde var å lage en mappe på mobilen som jeg kalte familieeventyr. Her samlet jeg sammen alle bildene jeg ville ha i fotoboken. Da det var gjort åpnet jeg appen fra fotoknudsen på mobilen. Valgte ønsket fotobok. Str XL og la inn alle bildene. Finpusset litt på layouten og voila, ferdig! Enklere blir det faktisk ikke!

Man velger også hvor mange bilder man ønsker å ha med, layouten og designet. Jeg ønsker at barna skal kunne se tilbake i denne boken med et stort smil om munnen. Selv er jeg så takknemlig for at jeg har noen bilder i albumet som mamma laget til meg på 90 tallet. Bilder som vekker liv i minnene.

Nå er det jeg som er mamma og har samlet bilder fra diverse turer og jeg blir helt rørt av å se gjennom fotoboken <3 Jeg har også laget en personlig kalender med bilder av hele familien som nå står klar og venter på året 2020 <3 En gave som er super fin å overraske med under juletreet 😉

Har du også lyst til å forevige minne dine i en fotobok? Rabattkoden MONICAJUL gir 40% på kort og kalender og 30% på alle andre produkter. Rabattkoden er gyldig frem til 26.11

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *