Cybex Lemo – Beste matstolen på markedet!

Annonse

For noen uker siden fikk vi hjem disse fantastiske stolene Cybex Lemo fra Jollyroom. I kveld ønsker jeg å løfte de skikkelig frem i lyset, for disse stolene har seriøst overgått all forventning!

De har et tøft design, god stabilitet og fantastisk brukervennligheten. Høyden justeres super enkelt med et praktisk enhåndsgrep. Og pga denne funksjonen gir jeg Cybex Lemo et stort pluss! Vi har prøvd mange stoler på markedet og gjett om frustrasjonen har vært der når jeg har knotet meg rundt for å justere opp høyden tidligere.

Stolene kommer i flere farger. Selv har jeg valgt hvit og grå pga fargene vi har i hjemmet.

Akkurat nå kan du få hele 20% på Cybex Lemo ved å bruke koden MONICA20.

Bestill HER 💛

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *