PRODUKTET ALLE SMÅBARNSFAMILIER BØR HA I HUS!

Reklame Brother 

Noen av dere fikk kanskje med dere da meg og Chris tømte alle skuffer og skap på kjøkkenet? Det startet med at Chris fant en lue i tupperware skuffen. Det var strengt talt på tide med en skikkelig opprydning og denne gangen ønsket jeg et skikkelig system! Jeg handlet inn masse bokser og alt skulle få sin egen plass.

Produktet som gjorde hele prosessen lettere og mer morsom

Så mens jeg endevendte kjøkkenet og boksene skulle på plass, ble jeg kjent med et produkt som jeg mener alle småbarnsfamilier bør ha i hus! Nemlig denne merkelapp maskinen P-touch CUBE fra Brother. Den er seriøst noe av det mest geniale jeg har vært borti. Den lar deg være kreativ og ikke minst er den super praktisk! Jeg har nå klistret disse berømte merkelappene på bokser og krukker. Praktisk og dekorativt!

En maskin med flere funksjoner

Denne merkelapp maskinen skiller seg nemlig ut fra mange andre ettersom at den har flere kategorier. I tillegg til de klassiske merkelappene, skriver den også ut silkebånd og strykebånd. Altså, hvor genialt? Jeg gleder meg så til jeg skal i bursdag, babyshower eller lignende. Da skal jeg pakke inn søte små pakke og toppe det hele med silkebånd med en personlig hilsen. Brother tilbyr også et bredt utvalg av farger, mønster og design, så her er det virkelig bare å la kreativiteten blomstre!

Enklere blir det ikke!

Jeg lagde en video på Instagram som viser hvor enkelt det er å skrive ut både silkebånd og merkelapper og på Brother sin Instagram profil finner du highlight med masse inspirasjon, tips og triks.

P-touch CUBE går på batteri, den kobles til din mobiltelefon via bluetooth og via en gratis app kan du skrive ut nøyaktig det du ønsker med ulikt design. Sistnevnte er helt supert, da man kan legge til emojis, rammer og mer. Det er så ofte jeg har vært i situasjoner hvor denne maskinen hadde vært perfekt, derfor er jeg så glad for å ha denne i hus. Jeg handlet nettopp nye matbokser til gutta og fremfor å bare markere med navn, tenkte jeg at det ville vært koselig med en personlig hilsen på nistepakken. Det er spesielt stas ettersom eldstemann nå kan lese. En liten hilsen fra mamma i matpausen må da være hyggelig?

Det er ingen tvil om at jeg har lagt min elsk på denne maskinen! Akkurat nå er den på tilbud ut Mars. Bestill HER og kos deg med å være kreativ i hjemmet ditt ♥️ 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *