Produktet som gjør hjemmet ditt smartere!

Reklame Tibber

Idag har jeg lyst til å løfte frem noe som har bidratt til at jeg har fått en kontroll og oversikt på noe som tidligere var vanskelig å holde tritt med. Nemlig strømforbruket her i huset vi bor alle 5.

I begynnelsen av nyåret tok vi valget om å si JA til Tibber. Et valg som gjorde at vi fikk et helt nytt forhold til strøm. Tanken om at strøm kunne bli gjort om til noe gøy, hadde jeg ærlig talt ikke trodd.

Tibber er en app som sørger for at du alltid kjøper billigste strømmen som er tilgjengelig i ditt nett. En nytenkende måte å handle strøm på som gir deg full oversikt til enhver tid! Tibber tar seg av hele byttet og enklere blir det ikke! Tibber legger heller ikke på marginer på strømprisen, noe som kan gi opp til 20% lavere strømpris. Det er fint det!

Grunnen til at plutselig syntes at strøm er blitt gjort om til noe gøy, er nemlig at jeg har kontroll til enhver tid. Jeg får full oversikt i appen og ser hvordan vårt hjem ligger an sammenlignet med lignende hus. Fra starten så jeg at vi brukte fra 60-80% mer strøm til sammenligning. Noe som gjorde at både jeg og mannen ble mer bevisst på hva vi brukte strøm på og hvilke endringer som kunne bli gjort.

I appen finner du også Power Ups med Tibber-store. Her kan man se på  tilleggsprodukter som gjør hjemmet ditt enda smartere! Dette kommer jeg straks tilbake til!

I Desember i fjor kjøpte vi vår første el-bil. Enda et av de valgene vi er veldig glad for at vi tok som en familie. Vi er strålende fornøyd og som kunder hos Tibber skulle vår el-bil reise bli enda mer interessant.

Produktet jeg har lyst å løfte frem idag er Easee. En utrolig lekker ladeboks for el-biler på hele markedet. Den er tilkoblet internett gjennom Wifi eller 4g og gjennom Tibber kan du smartlade og få 20% lavere stømpris på alt du lader til elbilen. Dersom du har en el-bil bør du følge med litt ekstra nå!

Som kunde hos Tibber er det super enkelt å skaffe seg Easee. Du trykker på en knapp og blir automatisk kontaktet av installatør. Noe som gjør at du som kunde får en rask og god oppfølging. Det er en utrolig befriende følelse å kunne plugge inn laderen i bilen og vite at Tibber tar seg av resten. Nemlig en banebrytende teknologi som lader elbilen vår når strømprisen er lavest. Man er garantert å spare hele 20% på strømmen brukt til å lade elbilen, og det syns jeg er en deilig tanke!
Vår nye el-bil lader har også gjort hverdagen min litt enklere! For som 3 barnsmamma og gravid er det ingen tvil om at hverdagen er hektisk og utallige ganger glemmer jeg det ene og det andre. Det som ofte skjer er at jeg kjører hjem, tar barna ut av bilen og prøver å få med meg alt av sekker, jakker og sko de har sparket av seg. Ved flere anledninger har jeg glemt å plugge i laderen og frustrert setter jeg meg i bilen dagen etter med lite strøm. Så en funksjon som jeg virkelig elsker og setter pris på er at Tibber kommer med en påminner om å lade elbilen. I appen kan jeg også sette opp tidspunktet på når bilen må være ferdig ladet eller jeg kan velge rask lading fremfor smart lading. Noe som er veldig greit dersom man har dårlig tid. Oversikt over all lading finner jeg i Tibber-appen. Alt sammen, tilgjengelig i hånden.
Tibber har fått oss til å glemme alt vi visste om strømselskap. Gitt oss mer innsikt på hva vi bruker strøm på og muligheten til å gjøre justeringer underveis.
Registrer deg hos Tibber nå og opplev strøm på en helt ny måte! Koden MONICANYHUS gir deg 500kr som du kan bruke i Tibber Store – kanskje på smartladeren, Easee? Husk at som kunde hos Tibber får du hjelp til installasjonen av Easee. Enklere blir det ikke! Bli med å få all kraft samlet i din hånd!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *