DRØMMEROM

Reklame Drømmerom

Tenk at jeg har vært mamma til denne skatten i 7 år. Min første baby. Ofte i våre samtaler stopper jeg opp litt og kjenner på en enorm stolthet. Den omsorgen han viser og den varmen han utstråler er helt unik. Han har et hjerte av gull og allerede i en alder av 7 år har han noen refleksjoner som selv får meg til å tenke. Som årene går, får jeg også bli kjent med den personen han er i ferd med å bli. Det gjør mammarollen utrolig spennende.

Plutselig er han blitt skolegutt og han har fått sitt eget rom. Under denne prosessen bestemte vi oss for å overraske han med en ny seng. En seng som rommet mere plass og en seng han kunne ha en god stund fremover. Da Christoffer monterte den nye sengen fra Drømmerom sto Leonel i full beundring. Den var virkelig den ultimate barnesengen. Det var vi alle enige om. Pulten og den romslige plassen gjorde at denne sengen passet skolegutten vår helt perfekt.

Romslig og praktisk

Så når kvelden kommer klatrer han opp i sengen. Det er tid for fortelling og nattasang. Nå som gravid er jeg ekstremt takknemlig for at jeg kan klatre opp i sengen jeg også. Slik at jeg kan sitte komfortabelt ved siden av å lese og synge. I en myk og deilig madrass som også er fra Drømmerom.

En robust seng med topp kvalitet. Som gjør at vi vet at gutten vår sover trygt natten rundt.

Dette er en utrolig praktisk barneseng. Den har et nattbord, flere hyller, skap med to dører og en pult som kan skyves inn under sengen om ønskelig. Med alle sine funksjoner gjør den det lett å holde orden i sakene. Det som er ekstra moro er at den har et gjemmested under sengen. Tro meg, her har alle tre guttene våre lekt og kost seg.

For de som lurer så heter sengen Swan halvhøy barneseng og du finner den HER.  Den anbefales på det varmeste!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *