BABYSHOWER


En rosa drøm i oppfyllelse! 💕

I går hadde jeg en av de fineste dagene som jeg vil huske å mimre tilbake til i årene fremover.

Jeg arrangerte nemlig min egen babyshower! Noe som kanskje ikke er så vanlig, men pga korona tok jeg saken i egne hender!

Jeg er jo i overkant glad i rosa og selv med 4 gutter i hus har jeg rosa spisestoler og mye rosa detaljer her hjemme. Det er uten tvil favorittfargen og i går fikk jeg og lille Emily en rosa babyshower 💕

Denne korona tiden har vært tøff, men endelig nå begynner man å se konturene av et normalt liv. Det var så deilig å være litt sosial igjen, og selv om det var mange jeg savnet i går hadde jeg en utrolig fin kveld med noen av de fineste menneskene jeg vet om.

Vi var ute på terrassen som Chris har bygget i denne korona tiden og det ble jo nærmest sydenstemning der ute! Skikkelig smeigevær!

Jeg har vært så heldig å blitt overrasket med babyshower med alle tre guttene og da det har vært lyseblått tema hver gang, var det litt ekstra stas å plutselig ha en babyshower for ei lita jente. Det er en uvirkelig tanke at jeg skal bli mamma til en liten jente og vi gleder oss alle 5!

Da jeg dro ut på terrassen å fikk se all pynten ble jeg rørt til tårer. For et kunstverk. Skjønne Monika fra fargerikedrømmer hadde brukt flere timer på å forvandle uteområdet til en rosa drøm! 💞 Jeg er så imponert over hva den dama får til og er så takknemlig for at jeg har blitt kjent med henne. Hun sprer så mye glede gjennom jobben hennes og jeg er takknemlig som har fått blitt kjent med henne 💕

Plutselig ble det hele litt virkelig. Vi skal få en liten jentebaby. Hun skal hete Emily og hun melder sin ankomst veldig snart 💗 Jeg fikk så masse fint til lille tulla og er så takknemlig for å få oppleve dette.

Dagen i går var helt perfekt. Vi spiste deilig tapas fra Tapas Tone, som jeg virkelig vil anbefale dere å teste! For noen nydelige retter med himmelske smaker!

Til dessert hadde vi en sinnsykt saftig kake fra flinkeste Kristinaskakeverden. Se så skjønn da? Kristina lager de fineste kakene, og de er like gode som de er fine! 🤗

Jeg har ofte følt at en graviditet symboliserer nye ting. Denne gangen har jeg vært så heldig å blitt kjent med noen nye mennesker som jeg kjenner beriker livet mitt med å bare være den de er. Hege er et av disse menneskene. Takk for din godhet, din omsorg og ståpåvilje! Hege har vært med å foreviget denne graviditeten med nydelige bilder og slik ble vi kjent. Hun er en fotograf som virkelig mestrer å kapre øyeblikket! I går kom hun før gjestene og hjalp meg med å gjøre ting klart. Helt på eget initiativ og jeg kjenner jeg blir så takknemlig.
Se på disse vakre bildene hun tar HER.

Nå begynner ting å bli klart for lille Emily sin ankomst og jeg håper den siste tiden nå går fort, for nå lengter jeg etter å holde henne trygt hos meg💛

Takk for fantastiske bilder fra gårsdagen, Hege 💛

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *